Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Ρεθύμνου

Η φωνή της Αγάπης Του στο Ρέθυμνο

Αναζήτηση

Πρόσφατα Κηρύγματα

Δαμιανάκης Γ. Ιωάννης ιζ'


Ιωάννης ιβ'


Ζαχαρίας θ' - Ματθαίος κα'

Bιβλικά Μηνύματα

Σωτήρας για τη Ζωή σου ο Ιησούς Χριστός

"Λέγει προς αυτόν ο Ιησούς·
Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή·
ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού" 
(Ιωάννης ιδ6)


Για να ζεις και να υπάρχεις μέσα στον κόσμο αυτό και να έχεις την ελπίδα της αιώνιας ζωής πρέπει μέσα σου να έχεις παραδεχτεί τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό σου σωτήρα.

 

Μέσα στην ανθρώπινη γνώση μας ή την αγνωσία μας για τα πράγματα του Θεού αλλά πάνω από όλα την αγάπη μας για τον Θεό εκεί επάνω έρχεται το Πνεύμα του Θεού και μας προτρέπει να ομολογήσουμε ότι ένας είναι ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπου ο Ιησούς Χριστός.

Και μάλιστα αυτό το Πνεύμα του Θεού ικετεύει για εμάς γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε τι να προσευχηθούμε.

Άρα εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε μετά από αυτή την παρακίνηση του Πνεύματος του Αγίου είναι να δεχτούμε σαν σωτήρα μας τον Χριστό. Εκεί πάνω δίνουμε το δικαίωμα στον Ιησού Χριστό να γίνει Κύριος μας και είναι μεγάλη ελπίδα στο ανθρώπου που έχει Κύριο που μπορεί να αναλάβει κατά πάντα όλη την ζωή του.

 

Αυτός ο Κύριος δύναται να μας οδηγήσει με ασφάλεια στην αιώνια χαρά εκεί που δεν υπάρχει δάκρυ, στεναγμός, θλίψη και θάνατος, γιατί στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι που φοβίζουν τον άνθρωπο και ο Χριστός μας λέει ότι αυτά όλα θα τα εξαφανίσει. Άρα ερχόμενος προς τον Χριστό αυτός θα σε δεχτεί και θα σου φωτίσει την ψυχή και ελπίζοντας σε Αυτόν θα έχεις Ζωή Αιώνια!

 

Αν πραγματικά βαρέθηκες να ψάχνεις σε ιδεολογίες ή θεωρίες ανθρώπινες που αντί να σε φέρνουν κοντά στα πράγματα του Θεού σε απομακρύνουν, δέξου τον Χριστό για Σωτήρα σου, Λυτρωτή σου και Ελευθερωτή σου, και αυτός ο Κύριος θα σε συμφιλιώσει με τον Πατερά Θεό και θα σου γεμίσει το κενό της ψυχή σου.

Εγκυκλοπαίδεια

Κιβωτός της Διαθήκης

Επρόκειτο για ένα κιβώτιο από ξύλο ακακίας, μήκους περίπου 1,10 μ, πλάτους 0,67 μ. και ύψους 0,67 μ. Ήταν επενδυμένο με χρυσό και στην κορυφή έφερε διακόσμηση όμοια με στέμμα, ενώ στολίζοταν επίσης από δύο χερουβείμ με ανοιχτά φτερά, στραμμένα το ένα προς το άλλο. Έφερε τέσσερις κρίκους στα πλευρά, που χρησίμευαν για να περνούν τα κοντάρια για τις ανάγκες της μεταφοράς του. Περιείχε τη στάμνα του μάννα, με το οποίο ο Θεός έθρεψε τον λαό του στην έρημο, την ράβδο του Ααρών, και τις πλάκες του Νόμου, τις οποίες είχε δώσει ο Θεός στον Μωυσή πάνω στο όρος Σινά. Οι πλάκες αποτελούσαν την διαθήκη του Θεού με τον λαό Του, γι' αυτό και η κιβωτός ονομάστηκε έτσι. Περισσότερα...