Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Ρεθύμνου

Αναζήτηση

Πρόσφατα Κηρύγματα

Λουκάς ε' - Λουκάς δ'-ε'


Κατά Λουκά κβ'


Ιωάννης ιγ'

"Λέγει προς αυτόν ο Ιησούς·
Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή·
ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού" 
(Ιωάννης ιδ6)


Για να ζεις και να υπάρχεις μέσα στον κόσμο αυτό και να έχεις την ελπίδα της αιώνιας ζωής πρέπει μέσα σου να έχεις παραδεχτεί τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό σου σωτήρα.

 

Μέσα στην ανθρώπινη γνώση μας ή την αγνωσία μας για τα πράγματα του Θεού αλλά πάνω από όλα την αγάπη μας για τον Θεό εκεί επάνω έρχεται το Πνεύμα του Θεού και μας προτρέπει να ομολογήσουμε ότι ένας είναι ο μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπου ο Ιησούς Χριστός.

Και μάλιστα αυτό το Πνεύμα του Θεού ικετεύει για εμάς γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε τι να προσευχηθούμε.

Άρα εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε μετά από αυτή την παρακίνηση του Πνεύματος του Αγίου είναι να δεχτούμε σαν σωτήρα μας τον Χριστό. Εκεί πάνω δίνουμε το δικαίωμα στον Ιησού Χριστό να γίνει Κύριος μας και είναι μεγάλη ελπίδα στο ανθρώπου που έχει Κύριο που μπορεί να αναλάβει κατά πάντα όλη την ζωή του.

 

Αυτός ο Κύριος δύναται να μας οδηγήσει με ασφάλεια στην αιώνια χαρά εκεί που δεν υπάρχει δάκρυ, στεναγμός, θλίψη και θάνατος, γιατί στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι που φοβίζουν τον άνθρωπο και ο Χριστός μας λέει ότι αυτά όλα θα τα εξαφανίσει. Άρα ερχόμενος προς τον Χριστό αυτός θα σε δεχτεί και θα σου φωτίσει την ψυχή και ελπίζοντας σε Αυτόν θα έχεις Ζωή Αιώνια!

 

Αν πραγματικά βαρέθηκες να ψάχνεις σε ιδεολογίες ή θεωρίες ανθρώπινες που αντί να σε φέρνουν κοντά στα πράγματα του Θεού σε απομακρύνουν, δέξου τον Χριστό για Σωτήρα σου, Λυτρωτή σου και Ελευθερωτή σου, και αυτός ο Κύριος θα σε συμφιλιώσει με τον Πατερά Θεό και θα σου γεμίσει το κενό της ψυχή σου.